Visa ett inlägg
Gammal 2005-11-17, 02:46   #13
stoffer
Lost in Skåne
 
stoffers avatar
 
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Malmö
Inlägg: 87
Citat:
Ursprungligen postat av Hazky
Ser inte alls så tokigt ut stoffer, ska nog ta o testa det där receptet. Brukar själv nyttja Alaska Pollock emellanåt.. Vet inte om fisken i sig är så god, men rätt kock kan trolla till det mesta, som du ser ut o ha lyckats med.

Ska nog testa med grahamsmjöl istället för vanligt vetemjöl, lite nyttigare men kanske inte binder in vätskan lika bra, återstå att se..
Fisken i sig är väl inte så god, den smakar ju ganska mycket fisk-aktigt (suprise? ). Och då passar det att laga kryddstarkt, så balanserar man smakerna lite bättre.

Testa med Grahamsmjöl och skriv hur det gick sen. Grejjen är att det är ungefär ½-1 msk mjöl per portion, så det är ganska försumbart. Ett måste dock för att binda vätskan.

Citat:
Ursprungligen postat av KABOFFASTAR
Ett hett jägartipps är ju att fräsa curryn med löken och oljan.

fett + curry = Mer smak, allmänt känt !
Jo.. men du såg väl detta?
Citat:
Ursprungligen postat av stoffer
Fräs löken med curry i olja.
Citat:
Ursprungligen postat av impegas.org
Såg trevligt och färggrant ut, nästan som en söndagsmorgon
efter en krogrunda

varför krångla så med mat som ni gör, man ska ju ändå
bara äta upp det...
1. Tack.
2. Krångla och krångla, jag lägger en halvtimme på att laga 4 portioner mat jag gillar, det blir ju bara 15 minuter per portion. Det jag inte äter upp sparar jag.

Tycker det är jätte o-krångligt
stoffer är inte uppkopplad   Svara med citat