![]() |
Istället för sås?
Efterlyser lite tips på bra, nyttiga alternativ till vanliga såser att ha till maten. Eftersom ja varken är speciellt haj på laga till en god sås, eller upplever det speciellt " nyttigt" blir min mat ganska torr och trist utan ngt "blött" till.
Nån som har ngt förslag på vad ja kan köpa/tillaga?? Kanske nån form av dressing eller liknande..? Vad brukar ni ha till maten? Jag har såååå dålig fantasi *screwy* |
Kesella är din vän.
Kesella + vatten + smaksättare= helt ok |
|
ICA's vitlökssås i flaska
|
Tacosås, finns olika styrkor. 15 kcal/100g, grönsaker (fibrer, antioxidanter), smak och vätska.
|
sötsur sås, en hel del kcal men skitsamma :D
|
1 portion sås
1,5 dl vatten + 1 msk maizena + 1/2 buljongtärning (knorr kött, fisk, grönsak) Ca 50-60 kcal |
En god olivolja kall som den är funkar fint till det mesta. Sesamolja efter tillagning är lite av magin i en del asiatisk matlagning.
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 17:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)