Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum

Kolozzeum Forum - Sveriges största träningsforum (https://www.kolozzeum.com/forum/index.php)
-   Kost & Näring (https://www.kolozzeum.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Ey yo värsta maten! (https://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=91351)

aliquis 2007-03-22 01:24

Ey yo värsta maten!
 
http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTA=

machine gun 2007-03-22 09:52

Ser gott ut! Jag älskar tofu och svamp, så jag känner på mig att det kan vara en riktig hit! :eating:

aliquis 2007-03-22 23:51

Boken har iaf fått bra omdömmen, jag tyckte det var helt ok, och kikärtsburgarna jag gjorde innan var goda med.

http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTY=

jomen!

kspr 2007-03-23 02:15

Jag plöjer nog ungefär 1-2kg tofu/vecka det är fina saker *drool*

edit: kan tipsa om hung fat vid brunnsparken i götet, 500g för 12:90!

aliquis 2007-03-27 13:01

http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTA=

Thaibutiken vid vasatorget här på stan har nog billig med, men jag vet inte om jag vågar köpa den, de små jag köper är ju rätt dyra, ekologiska visserligen men ändå dyra. Men jag brukar iofs inte köpa någon alls :D

apa_ola 2007-03-27 17:13

hur mycket pluringar får man ge för boken?

Såg gott ut!

aliquis 2007-03-27 17:45

minns inte, runt 7 pund kanske? ca 100kr för de flesta av dem tror jag.

aliquis 2007-04-10 14:13

"Louisiana Red Beans and Rice"

http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTI=

http://images.bilddagboken.se/13/_u2...1176199142.jpg


http://images.bilddagboken.se/14/_u2...1176199597.jpg


http://images.bilddagboken.se/10/_u2...1176199896.jpg

aliquis 2007-04-10 14:18

Direktlänkar de gamla bilderna med:

Tofu- och champinjongratäng eller vad det nu kan kallas.
http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTA=
http://images.bilddagboken.se/3/_u2/...1174521582.jpg




Kikärtsbiffar:
http://aliquis-.bilddagboken.se/inde...ZjdXJyaW1nPTA=
http://images.bilddagboken.se/6/_u2/...1174988960.jpg

http://images.bilddagboken.se/1/_u2/...1175137507.jpg

http://images.bilddagboken.se/3/_u2/...1175137528.jpg

Zakath 2007-04-10 15:53

Det här receptet för kikärtsbiffar tycker jag blir sjukt gott:
http://www.kolozzeum.com/forum/showt...ar#post1784980
Gärna med lite sambal oelek i också. :)

Posta i den tråden aliquis. ;)

Zakath 2007-04-10 17:47

aliquis, använd report post istälelt för att svara. Fruktansvärt barnsligt när folk bara kommer in här för att bråka. Denna post kan också raderas om någon snäll mod rensar tråden.

Eddie Vedder 2007-04-10 18:28

Citat:

Ursprungligen postat av Zakath (Inlägg 2219652)
aliquis, använd report post istälelt för att svara. Fruktansvärt barnsligt när folk bara kommer in här för att bråka. Denna post kan också raderas om någon snäll mod rensar tråden.

+1

Den här tråden är grymt kul och intressant att följa med all god mat du lägger upp. Be nån mod flytta bort fjanterierna och fortsätt med det som gör den här tråden så bra, d.v.s. suverän mat!:thumbup:

LadyInsane 2007-04-10 21:10

När jag gör kikärtsbiffar går de alltid sönder. Dina ser riktigt bra ut i jämförelse. Får prova:)

aliquis 2007-04-10 21:21

Citat:

Ursprungligen postat av Zakath (Inlägg 2219652)
aliquis, använd report post istälelt för att svara. Fruktansvärt barnsligt när folk bara kommer in här för att bråka. Denna post kan också raderas om någon snäll mod rensar tråden.

Ja, jag klurade på att rapportera runt i båda trådarna när jag cyklade iväg innan, inte för att det lär få några följer med skiten försvinner ju åtminstone. Inga av "skämten" är ju särskilt nya... Jag blir knappast överraskad när jag ser dem =P

aliquis 2007-04-10 21:23

Citat:

Ursprungligen postat av LadyInsane (Inlägg 2220182)
När jag gör kikärtsbiffar går de alltid sönder. Dina ser riktigt bra ut i jämförelse. Får prova:)

Tricket är nog att ha mycket torrare smet än man tror att man skall ha, gjorde några falafelsaker som blev jättefina med en gång.

De flesta falafelrecept o så håller väl ihop bättre om det är enbart blötlagda kikärtor men jag vet inte hur bra det är för matsmältningen, de där skall ju ligga i kylskåpet och gotta till sig ett tag och i mitt fall när jag kör på torkade vetegroddar och grahamsgryn så suger väl de åt sig så mycket vatten och kanske läcker ut lite gluten med att det hela binds ihop tillslut.


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 04:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)