![]() |
Schulstads: "Det goda, lantbröd"
HYffsat nyttigt eller? Gott är det iaf. :thumbup:
Per 100 g Protein: 10g Kolhydrat: 45g Fett: 4g Kostfiber: 3g Natrium: 0.52g Ingredienser: Vetemjöl, vatten, skurna rågkärnor(8%), siktat rågmjöl(5%), vetegluten, vegetabiliskt fett(rapsolja, delvis härdad), salt, jäst, surdeg av vete, havreflingor(1%), socker, ättika, mjölbehandlingsmedel(askorbinsyra och kornmalt) |
Citat:
Ser själv till att de inte innehåller sirap, ofta står det osötat eller dylikt men innehåller trotts det sirap. Är inte det socker som socker? :confused: |
När det ändå diskuteras Schulstad "Det Goda" så får ni gärna tycka till om rågbrödsvarianten också.
Näringsvärde per 100g: Protein 6g Kolhydrat 35g (varav sockearter 5g) Fett 2g (varav mättat 0,3g) Kostfiber 6g Natrium 0,5g Innehåll: Siktat rågmjöl, vatten, surdeg av råg, rågkärnor, linfrö, malt av korn, salt, ättika, jäst, rapsolja. Bestrött med valsad råg. Detta bröd gillar jag, tycker att det låter bra också, hoppas att ni håller med om det... |
Siraoen brukar försvinna under jäsningsprocessen eller nått, nån kan kanske rätta mig
Citat:
|
Vetemjöl som största ingrediens, nyttigt? njae.
|
Citat:
Iaf om det är det jag tror du menar. Schulstad har en par tre riktigt fina bröd! :em: |
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 14:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)