![]() |
Lätta eller majonäs?
Jag brukar äta en grov macka med kalkon och massa grönsaker på. Brukar ha lite Lätta på, men det är ju ganska gott med lite majonäs under med. Eftersom det är så lite att tala om bryr jag mig inte om kalorierna. Men vilket är bäst om man tänker på fettkvalitén?
|
Majonnäs är gjort på rapsolja, så den får min röst. Som du säger det är ju ändå så pass små mängder.
|
Oljan i majonnäs är rapsolja, som sagt, och äggulan utgör så liten del av majonnäsens vikt (<5%) att det inte spelar roll.
|
Brukar inte majonäs vara gjord på rapsolja eller nån annan bra fettkälla, har för mig att Sverker skrev det förr.
edit. Hehe fan va seg man va. |
Det var det jag tänkte, att majonäsen inte skulle vara så farlig - med tanke på att det är rapsolja och äggula typ. (ja, lite socker i läset jag minsann) Jag kanske skulle ta och blanda min egna majonäs för att ha på mackan?
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 00:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)