![]() |
Tillagade bacon i micron
Hej,
Äter inte bacon allt för ofta men idag fanns det i kylen och jag var sugen. När jag väl äter det brukar jag alltid steka det lite grann, fortfarande så det är mjukt. Denna gång slängde jag in det i en micro med en tallrik över också så det inte skulle stänka på typ 2 min högsta effekt. Det är inte farligt eller så med tanke på att man egentligen ska genomsteka bacon? |
Nån?
|
Hej, vet inte alls vad detta innebär, men tycker du är en högst skön person som micrar bacon :thumbup:
|
Du kokar din bacon. Själv vill jag ha bacon knaperstekt, gärna lite torrt.
Hur som helst bör du värma upp din bacon till minst 70 grader C. Det dödar ev. matförgiftande bakterier. |
gjort likadant ej farligt...
|
Lägg det mellan två papper (hushålls såklart) så blir det knaprigare.
|
djup tallrik i botten fyll m husshållspapper, släng i baconen och micra...högsta effekt.
1 min löst, 2 min medium och 3 min blire ju knapert ^^ blir mkt bra resultat av detta med. |
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:52. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)