![]() |
Frågor angående havregrynsgröt!
Sökte lite angående vad som är bäst att äta. Fiberberikad havregryn eller vanlig havregryn. Verkade som att de flesta tyckte att vanlig havregryn va det bästa. När jag sökte på det så såg jag någon kommentar om man skulle blanda havregryn med något fullvärdigt protein. Är det viktigt eller går det bra att bara äta kokad havregryn med almond mjölk och lite sylt?
Funderade annars på att kanske mixa rå havregryn med mjölk och 1dl vassle och dricka det till frukost. Har isf ingen mixer hemma just nu, men det kanske skulle gå lika bra att koka havregryn, blanda vassle tillsammans med mjölk i shakern och hälla över? Kvittar det även om jag kör på fiberberikade havregryn eller vanlig? Jag kanske övertänker saker och ting, men vill såklart göra det som är optimalt. Kan även tillägga att jag ska börja bulka nu på måndag så jag hade tänkt sätta ihop en ny kostschema idag. Tack! |
Folk tycker nog vanliga gryn är bäst av smakskäl.Spelar ingen roll vilken du äter.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Vi hade tydligen en stavmixer hemma så jag tänker att prova med att mixa ihop 2dl havregryn (80g) 1dl whey och 3dl almond mjölk. Låter det bra? Får isf bli min frukost.
|
Citat:
|
Citat:
|
Jag brukar blanda ner ½ skopa vassle (naturellt) i pannan när gröten kokat klart, inga problem alls. Konsistensen blir lite klibbigare så det kanske blir skumt med mer pulver men jag vet inte, har aldrig testat.
|
Citat:
|
Citat:
|
Havregrynsgröt är bäst!
Jag hade häller ner lite skalade hampafrön istället, och såklart lite fina fröer som chia och linfrö...som sylt mixar jag gojibär och dadlar med lite vatten, toppar med bipollen och KANEL:) dödsgott och i min mening jäkligt bra för kroppen! |
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 10:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)