![]() |
Sötade drycker och risk för diabetes
Citat:
http://www.ajcn.org/content/early/20....full.pdf+html |
Jag förstår inte slutsatsen. Är det andra saker i samband med artificiellt sötningsmedel som gör att risken ökar?
|
Kanske bra att man käkar naturellt vassle nu, mindre bra att den andra påsen blev fel smak, äcklig mint-chocklad som man varken får ut någon positiv smakupplevelse av och dessutom ökar risken för Typ 2 diabetes är ingen hit direkt :P.
|
Resultatet visade väl på att det finns ett samband mellan drycker med socker i och typ 2 diabetes och att det inte fanns något samband mellan artificiellt sötningsmedel och typ 2 diabetes?
|
Vart kom kaffet in i det hela?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 02:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
Copyright 2015, Kolozzeum (TM)