Bamse
2003-03-29, 10:44
Snabb fråga:
När man ger köttfärs en omgång i stekpannan dröjer det inte länge innan det börjar utsöndras en del... vätska! Ibland blir det ganska mycket till och med!
Min fråga är således: Vad är detta för vätska? Vatten? (det liknar ju vatten i alla fall) Fett? Protein? Eller en blandning av allt?
Är man korkad om man häller bort detta "överflöde"?
/Bamse - som tydligen sov på hemkunskapen
När man ger köttfärs en omgång i stekpannan dröjer det inte länge innan det börjar utsöndras en del... vätska! Ibland blir det ganska mycket till och med!
Min fråga är således: Vad är detta för vätska? Vatten? (det liknar ju vatten i alla fall) Fett? Protein? Eller en blandning av allt?
Är man korkad om man häller bort detta "överflöde"?
/Bamse - som tydligen sov på hemkunskapen