sailaways
2006-12-12, 19:02
Hej.
Jag har en liten fundering kring det här med kalk och Vitamin B12. Jag dricker inte vanlig komjölk, utan dricker havremjölk (sjukt gott!!). Jag känner mig smått rädd att få benskörhet (kalkbrist) och Vitamin B12 brist pga detta...
Är det nån risk att jag får det? :(
Äter för övrigt inte "rött kött", t.ex. nötkött, fläskkött (etc). Men jag äter fisk och skaldjur. Och ekologiskt uppfödd kyckling (fågel). heh.
Då svarar du!
Jag har en liten fundering kring det här med kalk och Vitamin B12. Jag dricker inte vanlig komjölk, utan dricker havremjölk (sjukt gott!!). Jag känner mig smått rädd att få benskörhet (kalkbrist) och Vitamin B12 brist pga detta...
Är det nån risk att jag får det? :(
Äter för övrigt inte "rött kött", t.ex. nötkött, fläskkött (etc). Men jag äter fisk och skaldjur. Och ekologiskt uppfödd kyckling (fågel). heh.
Då svarar du!