Exhale_
2006-10-24, 20:44
Från att ha skrattat hejdlöst åt Nina L´s tråd häromveckan om hur man kokar korv, kommer här nu en fråga om en ännu mer självklar sak...
Hur river jag vitkål med ett rivjärn (sån där gammaldags fyrkantig metallsak) utan att tapetsera om väggarna med vitkål på samma gång?
Det är ju hejdlöst svårt har jag kommit fram till..
För att börja med grunderna, HUR skär ni vitkålen för att den inte ska ramla isär i 10 st delar?
Tips mottages tacksamt :Virro
Hur river jag vitkål med ett rivjärn (sån där gammaldags fyrkantig metallsak) utan att tapetsera om väggarna med vitkål på samma gång?
Det är ju hejdlöst svårt har jag kommit fram till..
För att börja med grunderna, HUR skär ni vitkålen för att den inte ska ramla isär i 10 st delar?
Tips mottages tacksamt :Virro