Sunesha
2006-10-17, 10:53
Delar med mig av än av min favvo
1. Ta ta 3 kycklingfilèr (ca 0.5 kg), strimla dessa långa och typ 1 cm tjocka
2. Kasta i dem i gryta med vatten typ så de blir 50/50 kyckling/vatten
3. I vattnet, lite gräslök typ 10-15 strån, en buljong träning(grönsak), 3-5 matskedar thai curry(gröna sorten), en tesked chilli, en matsked paprika, lite olja, 10 cm purjolök (skär en skåra i mitten dela till 1 cm bitar). Samt en 1 tomat, som finhackas, kasta i.
4. Låt gojset koka i 20-30 minuter, tills de inte är för mycket vatten kvar på hög värme.
5. Kasta i brysselkål eller brocolli typ så du tycker de är lagom för din smak, samt 2 dl youghurt matlagningssorrten. I med lite ketchup, typ 2-3 1 sekunds sprut..
6. Låta de koka typ 5 minuter på låg värme så youghurt är fin fördelad, rör om mycket.
Käka med rissort du gillar, typ 2 portioner för mig.
1. Ta ta 3 kycklingfilèr (ca 0.5 kg), strimla dessa långa och typ 1 cm tjocka
2. Kasta i dem i gryta med vatten typ så de blir 50/50 kyckling/vatten
3. I vattnet, lite gräslök typ 10-15 strån, en buljong träning(grönsak), 3-5 matskedar thai curry(gröna sorten), en tesked chilli, en matsked paprika, lite olja, 10 cm purjolök (skär en skåra i mitten dela till 1 cm bitar). Samt en 1 tomat, som finhackas, kasta i.
4. Låt gojset koka i 20-30 minuter, tills de inte är för mycket vatten kvar på hög värme.
5. Kasta i brysselkål eller brocolli typ så du tycker de är lagom för din smak, samt 2 dl youghurt matlagningssorrten. I med lite ketchup, typ 2-3 1 sekunds sprut..
6. Låta de koka typ 5 minuter på låg värme så youghurt är fin fördelad, rör om mycket.
Käka med rissort du gillar, typ 2 portioner för mig.