Visa fullständig version : Varför blir mina grytor gryniga?
Som rubriken. Jag har inte i något grynigt, men likförbannat ser det helt grynigt ut när jag är klar med valfri gryta. Finns det någon förklaring, och går det att undvika?
Exempel på nåt recept?
Har du i mjöl, mjölk, vatten?
Idag tex:
800 g fläskgrytbitar (49:90/kg på willys; SCORE!)
Fryst hemmaplockad svamp (soppar)
1 pkt Kelda Laga Lätt (Matlagningsgrädde)
Gul lök
Vitlök
Klart. Men grynigt som fan blev det. :Virro
Grytan skär sig antagligen. Prova att reda den.
Jag prövade faktiskt på eget initiativ att reda, och det avhjälpte något, men inte helt. Dock helt acceptabelt. Tack, förresten!
Naggande go!
2006-10-08, 16:31
Tycker det skär sig lättare med light produkter om man låter dom koka. Testa att laga köttet klart och ha sedan i gräddersättningen och låt det ej koka upp. När jag gör så funkar det tom med kesella lätt utan att det skär sig!
det är keldan som skiter sig, ha i lite i taget.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.