Chdengoe
2006-07-19, 14:14
2 portioner:
200g lövbiff
2 burkar strimlade bambuskott
Soya
1 gul Lök
Purjolök
Vitlök
Salt
Svartpeppar
Maizenaredning vit
Strimla lövbiffen och fräs i stekpannan kryddad med salt och peppar.
Häll i grovhackad lök och hackad purjolök och låt det fräsa en stund. Häll över 2 burkar bambuskott med vätska och allt, 3 matskedar soya, vitlök efter smak (förslagsvis 2 klyftor) och 4 matskedar maizena och låt det puttra ~5 minuter.
Serveras förslagsvis med ris eller bulgur.
200g lövbiff
2 burkar strimlade bambuskott
Soya
1 gul Lök
Purjolök
Vitlök
Salt
Svartpeppar
Maizenaredning vit
Strimla lövbiffen och fräs i stekpannan kryddad med salt och peppar.
Häll i grovhackad lök och hackad purjolök och låt det fräsa en stund. Häll över 2 burkar bambuskott med vätska och allt, 3 matskedar soya, vitlök efter smak (förslagsvis 2 klyftor) och 4 matskedar maizena och låt det puttra ~5 minuter.
Serveras förslagsvis med ris eller bulgur.