Visa fullständig version : Redningar
Hur får man till en god redning som passar till kyckling och ris?
Nordenator
2006-05-01, 08:42
Soja/Mjölk/Mjöl
Lite tandorikrydda på det och någon mån av fond.
Skulle köra på något sådant iaf..
Grundsås;
Smält 2 msk smör i kastrull. Vispa ner 4 msk vetemjöl. Späd med ca 4 dl vätska (buljong, mjölk, gräddmjölk)
Det är väl grunden.
En enkel currysås är tex att tillsätta 4 dl kycklingbuljong som vätska + smaksätta med curry.
Det är väl grunden.
En enkel currysås är tex att tillsätta 4 dl kycklingbuljong som vätska + smaksätta med curry.
Precis men man måste fräsa curryn i smöret för bästa smakeffekt
Precis men man måste fräsa curryn i smöret för bästa smakeffekt
Japp, då kommer smaken fram. Men får dock passa sig så det inte bränns. Inte lika gött.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.