handdator

Visa fullständig version : Redningar


Solros
2006-04-24, 15:21
Hur får man till en god redning som passar till kyckling och ris?

Pepz
2006-04-24, 15:59
mjöl och vatten.

Nordenator
2006-05-01, 08:42
Soja/Mjölk/Mjöl
Lite tandorikrydda på det och någon mån av fond.
Skulle köra på något sådant iaf..

sissa
2006-05-01, 16:28
Grundsås;

Smält 2 msk smör i kastrull. Vispa ner 4 msk vetemjöl. Späd med ca 4 dl vätska (buljong, mjölk, gräddmjölk)

Det är väl grunden.

En enkel currysås är tex att tillsätta 4 dl kycklingbuljong som vätska + smaksätta med curry.

Pepz
2006-05-01, 16:30
Det är väl grunden.

En enkel currysås är tex att tillsätta 4 dl kycklingbuljong som vätska + smaksätta med curry.

Precis men man måste fräsa curryn i smöret för bästa smakeffekt

sissa
2006-05-01, 16:32
Precis men man måste fräsa curryn i smöret för bästa smakeffekt


Japp, då kommer smaken fram. Men får dock passa sig så det inte bränns. Inte lika gött.