handdator

Visa fullständig version : Innerfilé av kyckling.. troubleshooting.


Flossy
2006-02-20, 19:55
Jag har i all hast när jag såg det overkliga priset (borde juh ha förstått att det var något fuffens redan då) i affären erhålligt en kvantitet av 6kg innerfilé, bara för att få veta att det tydligen inte är speciellt bra kvalité på köttet?, någon som har erfarenhet av att tillaga innerfilén av kycklingen eller?, mkt senor och brosk eller så?

Wikner
2006-02-20, 20:05
Har köpte willys innerfile och tycker den är mycket bra, mör och fin.

emmzan
2006-02-20, 20:07
Vissa gånger kan man ha otur och ha mycket skräp just på innerfiléerna så ett bra tips är ju att om du tinat dem att kolla igenom köttet och skära bort onödigt skrafs på dem!

GymTT
2006-02-20, 20:15
Jag har i all hast när jag såg det overkliga priset (borde juh ha förstått att det var något fuffens redan då) i affären erhålligt en kvantitet av 6kg innerfilé, bara för att få veta att det tydligen inte är speciellt bra kvalité på köttet?, någon som har erfarenhet av att tillaga innerfilén av kycklingen eller?, mkt senor och brosk eller så?


Jag köper alltid kycklinginnerfile och den är kalasfin!

Flossy
2006-02-20, 20:19
Jag köper alltid kycklinginnerfile och den är kalasfin!


Hur tillagar du den då?

Ryska_raketen
2006-02-20, 20:21
Hur tillagar du den då?


Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix.. *popcorn*

Flossy
2006-02-20, 20:25
Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix.. *popcorn*


Du tillreder den inget, ansar bort senor eller något sådant, finns det ens senor på dem, eller har jag blivit felinormerad? : :confused:

GymTT
2006-02-20, 20:26
Hur tillagar du den då?


I ugnen 225grader ca 20 - 30 min tror jag det är.

GymTT
2006-02-20, 20:27
Vet inte hur Mr. Pommes tillagar sin. Men jag drar den i vanlig form i ugnen (200 grader) 35-40 min, på med lite rapsolja, curry, vitpeppar, pepparmix.. *popcorn*

*grr27*


rr din rippade skit

MacLeod
2006-02-21, 00:56
Alltså, det är ju filé du pratar om. Finns inget att ta bort eller tillreda. Du kan steka den som vilken filé som helst. Se till att den blir genomstekt.

MyungChul
2006-02-21, 06:55
Säger inte "filé" något?