Catstyle
2005-11-07, 15:24
Var lite småhungrig idag och kände mig kreativ, resultatet följer nedan. :)
Du behöver ungefär:
10 små potatisar
250g Kvarg
Purjolök
Olivolja
Balsamvinäger
Soja
Kryddor
200g rostbiff
Började med att koka potatisen, och medans den stod på spisen så blandade jag 250g lättkessella med en hel del grillkrydda, svartpeppar, balsamvinäger, soja samt några matskedar olivolja.
När det var färdigblandat hackade jag i en hel del purjolök, allt efter tycke och smak.
När potatisen var färdig, den skall inte vara sönderkokt(!), så sköljde jag den lite med kallt vatten, skar upp den i bitar och lät det svalna några minuter.
Efteråt är det bara att blanda och äta med rostbiffen.
Nu har jag inte några exakta näringsvärden eftersom jag alltid går på känsla när jag briljerar i köket, men det är ju inga ovanliga ingredienser så det borde inte vara några problem.
Nedan följer resultatet:
:eating:
Du behöver ungefär:
10 små potatisar
250g Kvarg
Purjolök
Olivolja
Balsamvinäger
Soja
Kryddor
200g rostbiff
Började med att koka potatisen, och medans den stod på spisen så blandade jag 250g lättkessella med en hel del grillkrydda, svartpeppar, balsamvinäger, soja samt några matskedar olivolja.
När det var färdigblandat hackade jag i en hel del purjolök, allt efter tycke och smak.
När potatisen var färdig, den skall inte vara sönderkokt(!), så sköljde jag den lite med kallt vatten, skar upp den i bitar och lät det svalna några minuter.
Efteråt är det bara att blanda och äta med rostbiffen.
Nu har jag inte några exakta näringsvärden eftersom jag alltid går på känsla när jag briljerar i köket, men det är ju inga ovanliga ingredienser så det borde inte vara några problem.
Nedan följer resultatet:
:eating: