handdator

Visa fullständig version : Vad sägs om den här salladen?


benny6
2005-09-08, 09:55
Pasta, mycket kyckling, isbergssallad och tonfisk.
Mest kyckling och tonfisk.

Finns det något som man kanske borde lägga till för att komplettera den? Eller kanske rent utav ta bort?

King Grub
2005-09-08, 09:57
Kan det vara gott med tonfisk tillsammans med kyckling i samma sallad?

Om inte, behövs det inte två fullvärdiga proteinkällor rent näringsmässigt.

benny6
2005-09-08, 09:59
Jo det smakar faktiskt bra...
Man skulle ju kunna ta dubbelt med tonfisk och skippa kycklingen eller vice versa, men jag tycker om blandningen! :)

m96olsen
2005-09-08, 10:19
Skulle knappt kalla det "Sallad".

Släng i lite skivad gurka & Tomat, kanske lite rivna morötter. Toppa med nån god krydda, t.ex rosmarin eller basilika.

Har du ingen dressing till??

benny6
2005-09-08, 10:54
Det var tänkt en gurka i åxå, men när jag kom hem från affären och började kocka så märkte jag att gurkjäveln var mögglig! *grr27*

Nope ingen dressing, äter det som det är... Funkar bra för mej!
Sköljer ner med apelsinjuice...

MyungChul
2005-09-08, 11:51
apelsinjuice.. tonfisk.. låter inte som något för mig

userfriendly
2005-09-08, 16:15
gör nån pastadressing av olivolja o grejs så bliren ännu bättre ska du se!

slobban
2005-09-13, 16:34
Tomat och lök skulle ju inte skada heller...

mini_Arnold
2005-09-13, 17:21
Arnold rekommenderar broccoli istället för fjuttiga salladsblad.
Den salladen/rätten + lite ris brukar jag ha med mig när det inte finns tillgång till mikro.
Gott

Metal_boy_
2005-09-16, 00:25
På med lite majonnäs och om du vill ha lite kolisar så kastar du i lite ris eller pasta.

bushwakko
2005-09-22, 17:47
FInns olika Salladsmixar att köpa. Gör man en utmärkt dressing utav efter man blandat påsen med ett par matskedar oliv olja samt vatten.

Ha det som grund! Sen bara blanda i krejjer vettu...

datorjaevel
2005-09-22, 18:21
Använd fullkornspasta så göru salladen bättre.

axlpxl
2005-09-22, 23:35
Jag hade bytat ut hela rasket mot en kebabpizza. *flex*