handdator

Visa fullständig version : När ska detta finnas??


Metal_boy_
2005-04-22, 14:15
Jag vill ha korv som är fettsnål och innehåller mycket protein (minst 16-17g / 100g Protte)

Jag vill ha hamburgare som är färdiga att steka, som är fettsnåla

Jag vill ha liknande kebabkött som är fettsnålt att bbara kasta i pannan o köra

Finns dessa? I så fall vart? I annat fall kommer nått av det att komma??

WHITEFOLKS
2005-04-22, 14:18
korvarna och burgarna har väl gröna slaktaren ett alternativ till iaf?

Metal_boy_
2005-04-22, 14:22
korvarna och burgarna har väl gröna slaktaren ett alternativ till iaf?

Proteinet då?

Fartman
2005-04-22, 14:24
Man kan ju alltid göra sig en "Souvas-Kebab" med antigen souvas från butiken eller eget ren-/älgskav. Det tycker jag iaf är godare än vanlig kebab, och mycket nyttigare.. men det smakar ju inte helt likadant som den flottiga varianten

Monoxide
2005-04-22, 14:24
Proteinet då?

Gröna Slaktaren:

Lättburgare
(4 x 90 g) 360 g Djupfryst
Innehåll
Nötkött (33%), griskött (33%), vatten, lök, potatisfibrer, förtjockningsmedel (karragenan), majsstärkelse, potatisstärkelse, salt, naturligt arom, dextros, jästextrakt, kryddor, dextrin.

Näringsvärde per 100g
Energi 415 kJ/100 kcal
Protein 14 g
Kolhydrat 4 g
Fett 3 g
Salt 1,4 %

Bara att kolla läget: :)
http://www.tulip.se/default.asp?vmid=2&show=10&lid=1&ulid=44

WHITEFOLKS
2005-04-22, 14:24
deras sortiment: http://www.tulip.se/default.asp?show=10&vmid=2&lid=1&ulid=44

ett exempel:

Bratwurst
225 g
Innehåll
Griskött (61%), vatten, glutenfri majs-/potatisstärkelse, potatisfibrer, salt, modifierad tapiocastärkelse, kryddor och kryddextrakt, jästextrakt, antioxidationsmedel (natriumaskorbat), stabiliseringsmedel (karragenan), protein av griskött, surhetsreglerande medel (natriumcitrat, natriumlaktat), kryddörtextrakt, konserveringsmedel (natriumnitrit). Kokt och rökt. Proteinskinn.
Näringsvärde per 100g
Energi 430 kJ/100 kcal
Protein 14 g
Kolhydrat 5 g
Fett 3 g
Salt 2,9%

Metal_boy_
2005-04-22, 14:42
är det så jäkla mycket majs/potatisstärkelse i så att det blir sådär mycket kolhydrater??

King Grub
2005-04-22, 14:43
Burgarna innehåller ju lök som fjärde största ingrediens; kanske 50% av kolhydraterna där.

Thompah
2005-04-22, 16:47
Jag vill ha korv som är fettsnål och innehåller mycket protein (minst 16-17g / 100g Protte)

Jag vill ha hamburgare som är färdiga att steka, som är fettsnåla

Jag vill ha liknande kebabkött som är fettsnålt att bbara kasta i pannan o köra

Finns dessa? I så fall vart? I annat fall kommer nått av det att komma??

JAg käkade "färdigformade" burgare idag. 100 % nötkött, 15 % fett dock, men det får man tåla.

Dem var goda iaf!

påven
2005-04-22, 19:26
Burgare kan man ju göra egna som blir nyttiga. Korv går väl också o stoppa själv om man är lite händig.
Och kebab är väl bara pressat nötkött som är grillat, går ju också att göra själv hemma

Thompah
2005-04-23, 08:07
Burgare kan man ju göra egna som blir nyttiga. Korv går väl också o stoppa själv om man är lite händig.
Och kebab är väl bara pressat nötkött som är grillat, går ju också att göra själv hemma

Yupp, en del personer är inne är helt enkelt kanske lite för lata? ;)

mmmCay
2005-04-23, 18:15
Yupp, en del personer är inne är helt enkelt kanske lite för lata? ;)

Tja, om man kan inte ens titta på internet för näringsvärden av produkter som de får tips på, hur skulle man kunna klara göra egen burgare? *rolleyes*

påven
2005-04-23, 23:07
Yupp, en del personer är inne är helt enkelt kanske lite för lata? ;)

en guide för dom lata
http://www.etuna-kebabfabrik.se/under.htm

Sverker
2005-04-24, 06:12
är det så jäkla mycket majs/potatisstärkelse i så att det blir sådär mycket kolhydrater??

Korv brukar innehålla 3 - 4 % kolhydrat från ren stärkelse. Så 5 % är inte mycket enligt mig. Titta på vilken grillare eller varmkorv som helst, de ligger på 7 - 12 % kolhydrat i form av stärkelse