handdator

Visa fullständig version : Fazer Skepparhalvor


JLL
2005-04-06, 20:00
Ok GI på dom (för att vara bröd)?

WHITEFOLKS
2005-04-06, 20:02
bättre än det mesta, är ju ett riktigt rågbröd iaf. GI är nog inte testat. Ett bra val helt enkelt tror jag (om man nu ska äta bröd).

King Grub
2005-04-06, 20:13
Kolla på ingredienserna och jämför med GI på ett någorlunda likvärdigt bröd. Jag tror inte Fazer har skickat sina bröd på GI-tester.

WHITEFOLKS
2005-04-06, 20:20
fullkornsrågmjöl, vatten, surdeg av fullkornsrågmjöl, grahamsmjöl, sirap, vetemjöl, jäst, rågkli, salt. innehåller 71% råg.

nu vet man att studiematerialet är tråkigt när man hellre skriver in det där ;)

KIRE
2005-04-06, 20:29
fullkornsrågmjöl, vatten, surdeg av fullkornsrågmjöl, grahamsmjöl, sirap, vetemjöl, jäst, rågkli, salt. innehåller 71% råg.



Vad ska vi gissa på för GI ?

77 ?