Visa fullständig version : Efterrätt
1 burk Kesella
Frysta osockrade bär
Sötningsmedel
Vanilj
Mixa och kör in i frysen tills det har stelnat och du har en ganska nyttig efterrätt.
Pellefant
2005-03-23, 22:13
Hej! :)
Vad menar du med "Vanilj"?
Ska testa denna nu ikväll tänkte jag, kvarg och hallon.
Antingen så använder du en vanilstång och tar lite "frön" eller så kan du använda lite vanilin.
Man kan göra egen vaniljessens också: Skär upp vaniljstång och låt den dra i brännvin kanske två veckor. Vätskan kan sedan användas som "vaniljarom". Obs. dock att den inte blir söt, så det går inte att göra en omvandling rakt av från vaniljsocker.
MyungChul
2005-03-26, 17:45
behövs inget sötningsmedel i mitt tycke.. men gärna limesaft
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.