Arwen
2004-09-21, 10:30
hela laxfiléer brukar vara billigt i frysdisken, och j*vligt enkelt att tillaga
tina fisken
gnid in salt & vitpeppar
pensla med smaksatt olivolja, gärna Fritjofsson´s lemone
in i ugnen på ca 125C
glömde kolla tiden, men känn på fisken efter en halvtimme, och sedan var 5:e minut tills den känns klar
serveras med kokt potatis och en vinigrette på olivolja, vinäger & lite finhackad färsk basilika
Njut & känn hur musklerna växer....
tina fisken
gnid in salt & vitpeppar
pensla med smaksatt olivolja, gärna Fritjofsson´s lemone
in i ugnen på ca 125C
glömde kolla tiden, men känn på fisken efter en halvtimme, och sedan var 5:e minut tills den känns klar
serveras med kokt potatis och en vinigrette på olivolja, vinäger & lite finhackad färsk basilika
Njut & känn hur musklerna växer....