Visa fullständig version : Kyckling och bakterier m.m.
Jag glömde ställa in kycklingen igår så den låg framme i 2 timmar, är det världens största bakterieodling nu?, är det ingen fara om man värmer i micro?
/Paranoid
Är den tillagad?
Om den är det så är det inget problem att äta, har aldrig varit för mig iaf.
Om den inte är det är det bara att tillaga som vanligt.
Japp, tillagad i ugn, 200 grader 35 minuter.
Innan tillagningen låg dom 20 min (efter upptining i micro) innan jag la in dom i ugnen...
Tillagad kyckling stod framme i två timmar? Vågar du äta på restaurang ...? ;) Skämt åsido, du kan lugnt värma upp den och äta. Däremot skall man var försiktig med RÅ kyckling, särskilt om man samtidigt hanterar råa grönsaker.
jag har haft kycklingen i en väska i 7 timmar och ätit upp den... har inte märkt något alls. Stekta kycklingfiler var det då. Har även haft potatis och torsk i väskan under så långa tider. No probs at all!
Bumpar istället för ny tråd.
Om man låter kyckling tina sen fryser ner den igen, är det dåligt?
Tina och frysa om brukar göra kött torrt och segt.
Aktiv bakteriekur är bara bra för magen. :D Om du inte törs så tillaga det igen. Men tanke på alla kinamat som serveras är försteka till 70% och hitties har vi inte fått några dödsfall så borde det vara ganska lugnt. ;)
Så länge det innehåller protein och inte är livshotande är jag nöjd. :D
Aktiv bakteriekur är bara bra för magen. :D Om du inte törs så tillaga det igen. Men tanke på alla kinamat som serveras är försteka till 70% och hitties har vi inte fått några dödsfall så borde det vara ganska lugnt. ;)
Det tinade otillagat sen la jag det i frysen igen....
Det tinade otillagat sen la jag det i frysen igen....
En grej med frysa tinade saker att de kan bli torra och inte lika smakliga.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.