Diomedea exulans
2022-07-13, 18:20
Varför inte starta en sån här för kost och näring också?
För några dagar sedan stekte jag kött i stekpannan; stekpannan med köttet har jag förvarat i kylen. Nu är köttet uppätet. Frågan: är det dumt att använda det gamla fettet från köttet, som ligger kvar i stekpannan, för att steka någonting nytt? Jag tänker att det är gammalt och kanske kan ha fått farliga bakterier, men samtidigt borde de dö när jag hettar upp stekpannan…
För några dagar sedan stekte jag kött i stekpannan; stekpannan med köttet har jag förvarat i kylen. Nu är köttet uppätet. Frågan: är det dumt att använda det gamla fettet från köttet, som ligger kvar i stekpannan, för att steka någonting nytt? Jag tänker att det är gammalt och kanske kan ha fått farliga bakterier, men samtidigt borde de dö när jag hettar upp stekpannan…