Visa fullständig version : Bröd under deff
Tja hade ju en tråd om rostbröd under deff men nu undrar jag om man bara tänker bröd vad är bäst för deff för mig spelar det absolut ingen roll hur brödet är utan ska ha jordnötssmör på och då blir sllt bröd gott *drool* tacksam för svar!
King Grub
2019-05-22, 13:54
Exakt samma svar. Näringsvärdena förändras inte av rostning.
Exakt samma svar. Näringsvärdena förändras inte av rostning.
Fast näringsvärden mäts allt som oftast per viktenhet.
Så om man (är ignorant/dum och) väger brödet efter rostning så blir ju näringsvärdet per viktenhet fel.
Det är förvisso självklart att man inte väger det efter rostning... Men med tanke på hur många trådar som startats runt huruvida man ska väga tillagad produkt eller inte så kan man nog var relativt säker på att det finns en hel del som inte fattar detta.
LunaSpice
2019-05-23, 14:49
Det är förvisso självklart att man inte väger det efter rostning... Men med tanke på hur många trådar som startats runt huruvida man ska väga tillagad produkt eller inte så kan man nog var relativt säker på att det finns en hel del som inte fattar detta.
Inget är självklart när det kommer till deff-hjärnor...
Jag bakar eget fullkornsdinkelbröd med råg och ärtprotein. Använder köksassistent med degkrok och en 5cm tjock pizzasten (markplatta i granit).
Blir väldigt gott om jag får säga det själv...
Brukar baka ganska små bröd så brödet inte hinner bli "gammalt" och torrt.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.