PKtarzan
2018-12-27, 19:25
Reflekterar inte så ofta över min kost (käkar ganska ensidigt och men mår bra av det) men räknade faktiskt på vad jag käkar på en vanlig arbetsdag idag.
Första målet för dagen är frukost runt 9-tiden på jobbet. Då käkar jag alltid 2.5 dl havregryn med cirkus 1 dl mjölk på samt kanel. En vanlig lunch låda brukar väl bestå av kanske 1 dl okokt ris med någon proteinkälla typ en kyckligfile, en biff på nötfärs eller ibland vegetariska alternativ som "svarta bönor (150-200g)"
Såsen är i 9 fall av 10 ketchup. Lunchen käkar jag runt 12.30-13.00. Slutar jobbet kl 3 och då vill jag gärna inte äta något direkt in på träningen, då jag hatar att träna med mat i maggen:P Brukar komma hem från gymmet runt 6-tiden och runt halv 7 käkar jag mitt favvo-mål en redig jävla tallrik gröt som består av 5 dl havregryn, 1 dl chokladproteinpulver, samt 2 msk kakao och salt:) Pluggade in allt vad jag käkade i en kalkylator på internet "Kostbevakningen.se" och inser att jag inte får i mig mer än ca 1700-kcal efter mitt tredje mål på dagen. Detta resulterar i att jag får pressa i mig kalorier på kvällen bara för att inte gå ner i vikt, ligger på 74-75 viktstabil kring 3000-3300 beroende på aktvitet under dagen. Mina mål är väl att väldigt långsamt öka i vikt, iaf inte gå ner något mer. Min träning för tillfället är väl ganska "byggig" när det kommer till styrketräningen. Försöker även få in någon pulsupphöjande aktivitet min 30 min om dagen, oftast efter styrketräningen är avklarad på gymmet. Träningen åt sidan...Vad jag frågar efter är väl helt enkelt hur ni som lyckats göra en stadig viktuppgång gått tillväga? Hur anpassar jag min kropp att bli van vid mer och mer mat på bästa sätt? Har varit kring denna vikten ett bra tag nu och har inget emot att bli några kg tyngre övertiden:D Hade bäst!
7.5 dl havregryn
1 dl lättmjölk
1 dl whey 80
2 msk kakao
1 dl ris
1 kycklingfile
2 msk ketchup
100 g broccoli
1703 kcal P:110 F:27 K:235
Första målet för dagen är frukost runt 9-tiden på jobbet. Då käkar jag alltid 2.5 dl havregryn med cirkus 1 dl mjölk på samt kanel. En vanlig lunch låda brukar väl bestå av kanske 1 dl okokt ris med någon proteinkälla typ en kyckligfile, en biff på nötfärs eller ibland vegetariska alternativ som "svarta bönor (150-200g)"
Såsen är i 9 fall av 10 ketchup. Lunchen käkar jag runt 12.30-13.00. Slutar jobbet kl 3 och då vill jag gärna inte äta något direkt in på träningen, då jag hatar att träna med mat i maggen:P Brukar komma hem från gymmet runt 6-tiden och runt halv 7 käkar jag mitt favvo-mål en redig jävla tallrik gröt som består av 5 dl havregryn, 1 dl chokladproteinpulver, samt 2 msk kakao och salt:) Pluggade in allt vad jag käkade i en kalkylator på internet "Kostbevakningen.se" och inser att jag inte får i mig mer än ca 1700-kcal efter mitt tredje mål på dagen. Detta resulterar i att jag får pressa i mig kalorier på kvällen bara för att inte gå ner i vikt, ligger på 74-75 viktstabil kring 3000-3300 beroende på aktvitet under dagen. Mina mål är väl att väldigt långsamt öka i vikt, iaf inte gå ner något mer. Min träning för tillfället är väl ganska "byggig" när det kommer till styrketräningen. Försöker även få in någon pulsupphöjande aktivitet min 30 min om dagen, oftast efter styrketräningen är avklarad på gymmet. Träningen åt sidan...Vad jag frågar efter är väl helt enkelt hur ni som lyckats göra en stadig viktuppgång gått tillväga? Hur anpassar jag min kropp att bli van vid mer och mer mat på bästa sätt? Har varit kring denna vikten ett bra tag nu och har inget emot att bli några kg tyngre övertiden:D Hade bäst!
7.5 dl havregryn
1 dl lättmjölk
1 dl whey 80
2 msk kakao
1 dl ris
1 kycklingfile
2 msk ketchup
100 g broccoli
1703 kcal P:110 F:27 K:235