R0B
2018-08-20, 10:30
Enligt vissa sidor är brysselkål såpass jobbigt för kroppen att bryta ner att det går åt mer energi än vad det tillför, har googlat runt lite men inte hittat något definitivt om det.
Någon som kan bekräfta eller dementera?
Min tanke är att det i så fall skulle vara om man äter dom råa, tillagade oavsett om det är kokning eller stekning känns det verkligen inte som något särskilt svårsmält jämfört med andra liknande växter.
Brysselkål stekt i lite citonsaft är riktigt mumsigt och är huvuddelen av min go to middag, har det andra för eller nackdelar som kan vara intressanta att veta?
Någon som kan bekräfta eller dementera?
Min tanke är att det i så fall skulle vara om man äter dom råa, tillagade oavsett om det är kokning eller stekning känns det verkligen inte som något särskilt svårsmält jämfört med andra liknande växter.
Brysselkål stekt i lite citonsaft är riktigt mumsigt och är huvuddelen av min go to middag, har det andra för eller nackdelar som kan vara intressanta att veta?