katastrofen
2018-07-09, 20:58
Behöver lite input!
Tjej, 25ish, 162ish lång, 55 kg. Styrketräning 4-5/v, kondition ungefär lika mycket. Rör på mig i vardagen "normalt mycket". Tänker mig en mer vegetarisk kost men med kyckling också, ägg/äggvita, fisk ibland.
Tänkte ha magrutorna framme i mitten på september, så är väl 8-9 veckor om jag inte räknar fel. Börjar isåfall i helgen den 14-15 "på riktigt". Har ganska låg fett% så jag vet att rutorna hinner komma fram på 8 v. Har även tävlat i bikini fitness förut men är inte i tävlingsform nu direkt haha.
TDEE verkar ligga på 1700-1800 för mig (låter det rimligt?)
MEN nu till problemet. Hur tycker ni jag ska fördela macros?
Protein typ 3g/kg kan jag lätt köra, dvs 170-180 gr (kyckling, fisk, ägg/vita proteinpulver). Resten? Har lätt för att överäta fett tyvärr. Har även provat ligga sjukt lågt på fettet men då slutar det med hetsätning. Så jag skulle kanske inte gå för lågt på fettintag? Vad ska jag ha som fettkällor tycker ni?
Bomba mig med ideer och tips! *gah!* *hug*
Tjej, 25ish, 162ish lång, 55 kg. Styrketräning 4-5/v, kondition ungefär lika mycket. Rör på mig i vardagen "normalt mycket". Tänker mig en mer vegetarisk kost men med kyckling också, ägg/äggvita, fisk ibland.
Tänkte ha magrutorna framme i mitten på september, så är väl 8-9 veckor om jag inte räknar fel. Börjar isåfall i helgen den 14-15 "på riktigt". Har ganska låg fett% så jag vet att rutorna hinner komma fram på 8 v. Har även tävlat i bikini fitness förut men är inte i tävlingsform nu direkt haha.
TDEE verkar ligga på 1700-1800 för mig (låter det rimligt?)
MEN nu till problemet. Hur tycker ni jag ska fördela macros?
Protein typ 3g/kg kan jag lätt köra, dvs 170-180 gr (kyckling, fisk, ägg/vita proteinpulver). Resten? Har lätt för att överäta fett tyvärr. Har även provat ligga sjukt lågt på fettet men då slutar det med hetsätning. Så jag skulle kanske inte gå för lågt på fettintag? Vad ska jag ha som fettkällor tycker ni?
Bomba mig med ideer och tips! *gah!* *hug*