TommyShogun
2017-09-10, 19:38
Hallå my fellow deffare! Tommy S här!
Jag skulle behöva ha lite input på en macka jag funderat på. Äter inte alltid frukost och när jag gör det så blir det oftast hårdbröd med skinka + äggröra/kokt ägg. Har dock funderat på en lite "större" macka..
Som bröd skulle jag tänkt att testa Polar Extreme, som jag har hört mycket bra av här på Kolozzeum. Sen funderade jag på om man skulle ta en burk tonfisk, blanda med hackade, kokta ägg, kasta med lite hackad rödlök och köra detta med lite kalkonskivor, kanske + lite bladspenat? Smör på ena sidan, lite dijon-senap på den andra.
Vad tror ni? Vad bör jag ta bort/lägga till? Söker en macka som skulle kunna ge en bra start, och kanske även ibland vikariera helt som lunch.
För det andra, har ni några bra tips på vad för magra såser man kan göra till fisk? Lax, torsk, rökt lax. Denna sak borde jag ju kanske sökt på, men tänkte att eftersom jag ändå gör denna tråd så kan man ju fråga..
Ha en trevlig söndagskväll! *cupid*
Jag skulle behöva ha lite input på en macka jag funderat på. Äter inte alltid frukost och när jag gör det så blir det oftast hårdbröd med skinka + äggröra/kokt ägg. Har dock funderat på en lite "större" macka..
Som bröd skulle jag tänkt att testa Polar Extreme, som jag har hört mycket bra av här på Kolozzeum. Sen funderade jag på om man skulle ta en burk tonfisk, blanda med hackade, kokta ägg, kasta med lite hackad rödlök och köra detta med lite kalkonskivor, kanske + lite bladspenat? Smör på ena sidan, lite dijon-senap på den andra.
Vad tror ni? Vad bör jag ta bort/lägga till? Söker en macka som skulle kunna ge en bra start, och kanske även ibland vikariera helt som lunch.
För det andra, har ni några bra tips på vad för magra såser man kan göra till fisk? Lax, torsk, rökt lax. Denna sak borde jag ju kanske sökt på, men tänkte att eftersom jag ändå gör denna tråd så kan man ju fråga..
Ha en trevlig söndagskväll! *cupid*