Visa fullständig version : Hembakad fullkornsbaguetter/chiabatta/
Trött på alla falska/dyra fullkornsbröd ute...tips på bra recept för baguetter chibatta så man kan slänga in kyckling tonfisk ?
Några recept.
http://www.ica.se/recept/fullkornsbaguetter-293400/
http://www.tasteline.com/recept/fullkornsbaguetter/
http://recept.mabra.com/fullkornsbaguette/
https://www.baka.se/recept/vridna-fullkornsbaguetter
Jag har inte testat, men kan tänka mig att testa genast.
Om jag gör en och du en annan så recenserar vi? Vilken väljer du?
Några recept.
http://www.ica.se/recept/fullkornsbaguetter-293400/
http://www.tasteline.com/recept/fullkornsbaguetter/
http://recept.mabra.com/fullkornsbaguette/
https://www.baka.se/recept/vridna-fullkornsbaguetter
Jag har inte testat, men kan tänka mig att testa genast.
Om jag gör en och du en annan så recenserar vi? Vilken väljer du?
e på, deal men får bli till helgen ska kolla.. vilken
Kom ihåg om du ska hemmabaka så köp inte vetemjöl special utan köp mantoba cream ist...
Några recept.
http://www.ica.se/recept/fullkornsbaguetter-293400/
http://www.tasteline.com/recept/fullkornsbaguetter/
http://recept.mabra.com/fullkornsbaguette/
https://www.baka.se/recept/vridna-fullkornsbaguetter
Jag har inte testat, men kan tänka mig att testa genast.
Om jag gör en och du en annan så recenserar vi? Vilken väljer du?
Grejen är dom flesta av dom gjorda på specialvetemjöl vilket inte riktigt är fullkorn enough samt mindre fibrer jag vill inte alls ha vetemjöl som källa... vi letar vidare
Grejen är dom flesta av dom gjorda på specialvetemjöl vilket inte riktigt är fullkorn enough samt mindre fibrer jag vill inte alls ha vetemjöl som källa... vi letar vidare
oftast så är det vetemjölen som måste ingå om du vill ha hyffsat luftigt bröd, annars kan du alltid göra danskt rågbröd som en baguetteform den lär väga en del och inte bli baguette konsistens...
Baguette ska ju vara luftiga...
Men googla Lchf baguett så lär du ju hitta resultat åt brödet du letar efter.
oftast så är det vetemjölen som måste ingå om du vill ha hyffsat luftigt bröd, annars kan du alltid göra danskt rågbröd som en baguetteform den lär väga en del och inte bli baguette konsistens...
Baguette ska ju vara luftiga...
Men googla Lchf baguett så lär du ju hitta resultat åt brödet du letar efter.
tack stämmer skiter i luftighet vill ha nyttig och gillar faktiskt hårdare mörkare vill egentlinge bara kunna trycka in 200-300g kyckling/tonfisk i den =:)
wow vad duktiga bakare det finns;
http://goforfit.se/2013/may/lowcarb-brod-2.html
spik ska prova denna....
wow vad duktiga bakare det finns;
http://goforfit.se/2013/may/lowcarb-brod-2.html
spik ska prova denna....
Kan säga att det där smakar inget vidare, ska man äta bröd tycker jag man ska äta bröd också och inget påhitt.
Försök hitta något annat recept det där är inget vidare har faktist testat :D
Kan säga att det där smakar inget vidare, ska man äta bröd tycker jag man ska äta bröd också och inget påhitt.
Försök hitta något annat recept det där är inget vidare har faktist testat :D
hm...va tråkigt hon fick ju massa bra kommentarer på bloggen
den här bloggen massa lchf bröd ;)
http://vardagfest.blogspot.se/search/label/Recept%20-%20Br%C3%B6d
hm...va tråkigt hon fick ju massa bra kommentarer på bloggen
Säkerligen folk på lchf eller utsvultna folk på en öde ö som skrivit kommentarerna, kallar absolut inte det där bröd...
recepten du hittade nu senast såg bättre ut... men själv tkr jag man ska äta gott bröd i blandade variationer och köra efter helheten...
Vad är det som är så nyttigt med lchf bröden? nyfiken...
Jag är brödälskare och brödbagare och äter bröd dagligen i alla dess former =)
Säkerligen folk på lchf eller utsvultna folk på en öde ö som skrivit kommentarerna, kallar absolut inte det där bröd...
recepten du hittade nu senast såg bättre ut... men själv tkr jag man ska äta gott bröd i blandade variationer och köra efter helheten...
Vad är det som är så nyttigt med lchf bröden? nyfiken...
Jag är brödälskare och brödbagare och äter bröd dagligen i alla dess former =)
Mindre kalorier bara och mer proteiner... jag äter mkt grovt sport knäcke rågbröd är precis som du brödälskare därför tänkte hitta alternativ så man kan fortsätta äta när man egentligen ska =)
Mindre kalorier bara och mer proteiner... jag äter mkt grovt sport knäcke rågbröd är precis som du brödälskare därför tänkte hitta alternativ så man kan fortsätta äta när man egentligen ska =)
Behöver inte skilja något i kaloriväg om det är ljust eller mörkt bröd kom ihåg det...
& du kan ju äta mer volym / fler bröd av luftigt vitt jämfört med ett riktigt grovt mörkt...det går inte jämföra bröd i volym utan på vikten...bara en tanke som jag ville uträtta.
Men hitta något du gillar men (nyttigt bröd) kan vara rent waste om du äter bra till en helhet kan du i ren princip dra in lite allt möjligt till en gräns.
Idag har jag ätit 50% rent vetebröd och 50% rågbröd på tal om bröd lixom :)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.