Visa fullständig version : Grädde + vassle
Någon som vet om det går att få vispgrädden fluffig och gräddig om man tillsätter en halv dl vasslepulver under vispningen?
Anledningen till att jag frågar är att jag skulle vilja ha jordgubbssmak/hallonsmak på grädden samt att göra den mer proteinrik.
Någon som vet om det går att få vispgrädden fluffig och gräddig om man tillsätter en halv dl vasslepulver under vispningen?
Anledningen till att jag frågar är att jag skulle vilja ha jordgubbssmak/hallonsmak på grädden samt att göra den mer proteinrik.
Inte provat men skulle gissa att bäst är nog att först vispa grädden och sedan försiktigt blanda i pulvret på slutet.
det ska funka ja... ta dock mindre mängd pulver och överdriv inte så ska det gå utan problem.
Peter Hansen
2016-10-11, 06:01
du kan göra ett proteinfluff v vassle + liiiite vätska. Sök och testa nåt bra recept. Skulle vispa upp båda ingredienserna separat och sen blanda ihop dem efteråt
Testa även att vispa upp blåbärsmjölken från arla helt kanon vad fluffig den blir.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.