peterson
2016-06-25, 12:39
Brukar baka detta ett par morgnar i veckan. Trevligt med nybakat hemma. Har laborerat en del med receptet och tycker själv att det är bra nu, både beträffande smak och innehåll. Vad tycker ni?
3 dl vetemjöl
1 dl havrekli
1 dl havregryn
1 dl vetegroddar
1 dl kornmjöl
0,5 dl linfrön/chia/phsyllium
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
Lite lingonsylt (eller annat sött)
En näve frusna lingon om man råkar ha hemma
500g kvarg eller 4dl lättyoghurt
Blanda ihop och grädda i nederdelen av ugnen i knappt en timme, 200 grader.
3 dl vetemjöl
1 dl havrekli
1 dl havregryn
1 dl vetegroddar
1 dl kornmjöl
0,5 dl linfrön/chia/phsyllium
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
Lite lingonsylt (eller annat sött)
En näve frusna lingon om man råkar ha hemma
500g kvarg eller 4dl lättyoghurt
Blanda ihop och grädda i nederdelen av ugnen i knappt en timme, 200 grader.