svag74
2015-08-28, 16:22
Tänkte testa göra en egen thairätt, steka äggnudlar (ska ju förkokas först), kyckling, och grönsaker.
Det verkar finnas två metoder, som troligen smakar totalt olika, och jag vet inte vilken jag är ute efter utan jag får chansa att testa en av dem först.
Antingen med fisksås, eller också med mushroom soy plus woksås.
Oavsett vilken man väljer, ska man steka nudlarna (och övrigt) i enbart olja, och sen på slutet snabbt ha i sås?
Eller ska allt flytande i samtidigt som nudlarna?
Är ju bara någon msk det handlar om så kanske inte spelar nån roll, tänker att nudlarna kanske riskerar blir mer kokta än stekta, men är ju så lite "vätska" som ska i så kanske kvittar vilken ordning?
EDIT: Sorry, hamnade nog i fel forumdel :em:
Det verkar finnas två metoder, som troligen smakar totalt olika, och jag vet inte vilken jag är ute efter utan jag får chansa att testa en av dem först.
Antingen med fisksås, eller också med mushroom soy plus woksås.
Oavsett vilken man väljer, ska man steka nudlarna (och övrigt) i enbart olja, och sen på slutet snabbt ha i sås?
Eller ska allt flytande i samtidigt som nudlarna?
Är ju bara någon msk det handlar om så kanske inte spelar nån roll, tänker att nudlarna kanske riskerar blir mer kokta än stekta, men är ju så lite "vätska" som ska i så kanske kvittar vilken ordning?
EDIT: Sorry, hamnade nog i fel forumdel :em: