sandrass
2014-06-08, 09:29
Hej,
Jag behöver lite hjälp och tips.
Mål: Jag vill på ca. två veckor tappa så mycket fettmassa som möjligt.
Förutsättningar: 23 år, väger 59 kg, är 173 cm. Fett% på ca. 16, inte mätt på ett tag men skulle uppskatta detta. Relativt mycket vätska för tillfället.
Är på gymmet 6 dagar i veckan, kan inte löpträna för tillfället då jag har en inflammation i min fot men promenader och spinning får funka så länge.
Äter enligt ISO (30% från varje näringsämne i varje måltid, 1600 kcal/dag) i grund och botten, men har slarvat en hel del det senaste.
Undrar hur det funkar att plocka bort kolhydrater? Är det verkligen en bra idé eller minskar kroppen sin förbränning då? Jag har inga problem med att äta "tråkig" eller samma man varje dag. Mitt intresse för matlagning är i princip obefintligt! Kan absolut äta kyckling+broccoli varje dag.
VH!
Jag behöver lite hjälp och tips.
Mål: Jag vill på ca. två veckor tappa så mycket fettmassa som möjligt.
Förutsättningar: 23 år, väger 59 kg, är 173 cm. Fett% på ca. 16, inte mätt på ett tag men skulle uppskatta detta. Relativt mycket vätska för tillfället.
Är på gymmet 6 dagar i veckan, kan inte löpträna för tillfället då jag har en inflammation i min fot men promenader och spinning får funka så länge.
Äter enligt ISO (30% från varje näringsämne i varje måltid, 1600 kcal/dag) i grund och botten, men har slarvat en hel del det senaste.
Undrar hur det funkar att plocka bort kolhydrater? Är det verkligen en bra idé eller minskar kroppen sin förbränning då? Jag har inga problem med att äta "tråkig" eller samma man varje dag. Mitt intresse för matlagning är i princip obefintligt! Kan absolut äta kyckling+broccoli varje dag.
VH!