Visa fullständig version : Skulle ni äta fisken?
cakehole
2014-05-21, 21:55
Tja,
Tog fram fryst Alaska pollock vid 18-tiden. Först vid 22:00 stoppade jag in de i ugnen. De har alltså legat i 4 timmar i 25°C.
Hmmm.. Hur göra? Är det såpass känsligt tror ni? Brukar alltid tina i kylskåpet annars.
tossefar
2014-05-21, 21:58
Det är OK.
Ram Dass
2014-05-21, 21:59
Jag hade ätit den, så länge någonting smakar och luktar okej brukar jag äta det.
Diomedea exulans
2014-05-21, 22:08
Det är väl standard att göra så? Ta fram något fruset och låta det tina i rumstemperatur några timmar?
tossefar
2014-05-21, 22:21
Det är väl standard att göra så? Ta fram något fruset och låta det tina i rumstemperatur några timmar?
Nja, det är ett ganska dassigt sätt att tina något...
monsa123
2014-05-21, 22:33
Nja, det är ett ganska dassigt sätt att tina något...
Vad snackar du om? Jag tinar alltid lax, torsk och kyckling som är fryst i rumstemperatur.
MatteÖhult
2014-05-21, 23:01
Brukar ta fram djupfryst kött, fisk, fågel över natten och låta de stå framme i 8-9 h, sedan in i kylen och tas fram då det ska tillagas.
Har gjort detta i något år.nu och aldrig blivit magsjuk/förgiftad :)
Nja, det är ett ganska dassigt sätt att tina något...
?
Dassigt om något är ju att tina i micron, blir gärna lite kokt ute i hörnen, fyfan.
Tina i kylskåp är ju helt klart det bästa fast de tar ju lång tid, ju längre tid de tar att tina ju bättre.
vicarious
2014-05-22, 06:41
det är väl standard att göra så? Ta fram något fruset och låta det tina i rumstemperatur några timmar?
+1. Man får vara lite försiktigare när det är varmt ute och rötmånad dock.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.