mrinterested
2014-04-23, 21:53
Tjenare!
Jag sitter nu och finslipar på mitt kostupplägg till början utav deffen.
Jag har kommit fram till att 3 utav mina måltider under dagen kommer att innehålla broccoli.
Då slog mig tanken självklart; jag har varken tid eller lust att laga koka broccoli 3 gånger om dagen varje dag.
Så...jag tänkte att jag kan koka den frysta broccolin varje dag och sedan lämna kastrullen i kylskåpet för att sedan värma broccolin senare igen när jag ska äta den eller packa i den i en matlåda.
Då slog självklart också tanken att näringen lär försvinna ur broccolin...
Någon som har något bra tips på hur jag kan lösa detta problem på ett så smidigt vis som möjligt? Jag vill ju självklart att broccolin jag äter ska vara näringsrik! :)
(Ledsen att texten var klumpigt skriven och att frågan inte är självklar)
Jag sitter nu och finslipar på mitt kostupplägg till början utav deffen.
Jag har kommit fram till att 3 utav mina måltider under dagen kommer att innehålla broccoli.
Då slog mig tanken självklart; jag har varken tid eller lust att laga koka broccoli 3 gånger om dagen varje dag.
Så...jag tänkte att jag kan koka den frysta broccolin varje dag och sedan lämna kastrullen i kylskåpet för att sedan värma broccolin senare igen när jag ska äta den eller packa i den i en matlåda.
Då slog självklart också tanken att näringen lär försvinna ur broccolin...
Någon som har något bra tips på hur jag kan lösa detta problem på ett så smidigt vis som möjligt? Jag vill ju självklart att broccolin jag äter ska vara näringsrik! :)
(Ledsen att texten var klumpigt skriven och att frågan inte är självklar)