sebbanboy14
2014-03-24, 02:29
Här kommer några tips på mål som de blir rätt gott om nu. Har på 7 månader gått ner ca 22kg. Blev bra kost och löpning första 5 månaderna. Och nu är de både bra kost, kondition och styrketräning. Följ gärna min tråd som ni finner längst ner i inlägget. Svarar gärna på tips och ideer för er som funderar på att gå ner i vikt.
http://kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=209748
Kyckling Filer, potatis och sallad.
In med kycklingen i ugnen i tills den börjar få lite färg. Burkar ta ca 15-20min på ca 200grader. Då den nästam är klar så lägger jag på n röra som jag har gjort på gräddfil och kryddor. Låter de va i ugnen i ytterligare 2-3 minuter. På samma plåt brukar jag ha 1-2 potatisar som är skurna. Brukar vara klar typ samtidigt som kycklingen. Sedan ätr jag sallad till det.
Mycket gott om man inte kör kycklingen för länge så den blir torr.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3895
Kyckling, pasta och sallad.
Skär kycklingen i tärningar, steker den samtidigt som pastan kockar. När dom båda är klar så slänger jag i pastan i pannan där kar stekt kycklingen. Sedan i med en skvätt matlagningsgrädde, lite kryddor i form av pepparmix eller curry. Brukar bara köra en dl pasta. Och servera med en stor portion med sallad
PS: Min pasta ska koka i 11-13 min. Så låt den ha kokat i 2-4 min innan du börjar steka kycklingen.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3896
Favvo Pizzan!
Köper santamarias färdiga pizzabröd. Dom är bredvid taco bröden på affären. Lika stora fast lite mjukare och någon mm tjockare. Sedan öra jag tacosallsa som tomatsås. På med lite riven ost och sedan skinka på det. In i ugnen på ca 200-225grader i 5-7 min. Samt sallad till de. Går sjukt snabbt och är så gott.!
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3899
Burgaren
Två stycken burgare sm jag bara steker på. En i botten, och sedan lite dressing och sallad, sedan på med andra burgaren, ketchup och sallad och gurka.
Brukar ha sallad till på sidan om. Just å denna bild så va salladen slut, så de fick bli en överdos av gurka. Även denna går snabbt att göra. Ett tips är att krydda burgarna i massor. Grillkrydda, peppermix, cayennepeppar och salt.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3900
http://kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=209748
Kyckling Filer, potatis och sallad.
In med kycklingen i ugnen i tills den börjar få lite färg. Burkar ta ca 15-20min på ca 200grader. Då den nästam är klar så lägger jag på n röra som jag har gjort på gräddfil och kryddor. Låter de va i ugnen i ytterligare 2-3 minuter. På samma plåt brukar jag ha 1-2 potatisar som är skurna. Brukar vara klar typ samtidigt som kycklingen. Sedan ätr jag sallad till det.
Mycket gott om man inte kör kycklingen för länge så den blir torr.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3895
Kyckling, pasta och sallad.
Skär kycklingen i tärningar, steker den samtidigt som pastan kockar. När dom båda är klar så slänger jag i pastan i pannan där kar stekt kycklingen. Sedan i med en skvätt matlagningsgrädde, lite kryddor i form av pepparmix eller curry. Brukar bara köra en dl pasta. Och servera med en stor portion med sallad
PS: Min pasta ska koka i 11-13 min. Så låt den ha kokat i 2-4 min innan du börjar steka kycklingen.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3896
Favvo Pizzan!
Köper santamarias färdiga pizzabröd. Dom är bredvid taco bröden på affären. Lika stora fast lite mjukare och någon mm tjockare. Sedan öra jag tacosallsa som tomatsås. På med lite riven ost och sedan skinka på det. In i ugnen på ca 200-225grader i 5-7 min. Samt sallad till de. Går sjukt snabbt och är så gott.!
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3899
Burgaren
Två stycken burgare sm jag bara steker på. En i botten, och sedan lite dressing och sallad, sedan på med andra burgaren, ketchup och sallad och gurka.
Brukar ha sallad till på sidan om. Just å denna bild så va salladen slut, så de fick bli en överdos av gurka. Även denna går snabbt att göra. Ett tips är att krydda burgarna i massor. Grillkrydda, peppermix, cayennepeppar och salt.
http://www.kolozzeum.com/forum/picture.php?albumid=920&pictureid=3900