Victuhh
2013-06-02, 19:50
Hej vänner, har en kyckling här som är av märket ICA, spelar ju antagligen ingen roll men det är en sån vanlig kyckling man köper i aluminium-form och kastar in i ugnen.
Den har legat i frys, hela tiden (tror jag) fick den av farsan typ för att jag inte planerat matlådan. Saken är den att den passerade inte inte bäst-före igår heller utan detta var 09/2011 :(
Jag känner mig extra nojjig nu eftersom jag varit dålig som fan i magen nu ett tag pga att jag kanske stekte upp lite kyckling väl fort i all hast och vräkte i mig, för varit riktigt risig i magen nu ett par dagar sedan dess.
Ajja, kan jag inte steka upp denna kycklingen har jag fortfarande problem med vad jag ska äta imorgon till matlåda. Luktade nyss på den iallafall, luktar inget skumt eller så heller.
Har legat och tinat i 24h med, men detta är inget problem antar jag?
Tack!
Den har legat i frys, hela tiden (tror jag) fick den av farsan typ för att jag inte planerat matlådan. Saken är den att den passerade inte inte bäst-före igår heller utan detta var 09/2011 :(
Jag känner mig extra nojjig nu eftersom jag varit dålig som fan i magen nu ett tag pga att jag kanske stekte upp lite kyckling väl fort i all hast och vräkte i mig, för varit riktigt risig i magen nu ett par dagar sedan dess.
Ajja, kan jag inte steka upp denna kycklingen har jag fortfarande problem med vad jag ska äta imorgon till matlåda. Luktade nyss på den iallafall, luktar inget skumt eller så heller.
Har legat och tinat i 24h med, men detta är inget problem antar jag?
Tack!