moderato
2013-02-04, 17:43
Hallå där!
Läst flertalet trådar genom åren om fenomenet kvarg, proteinrikt etc.
Funlight skall vara bästa sättet att blanda ut detta med, eller?
Jag har ännu inte testat detta men tog i 1/3 av milbonas 0.5% kvarg, lättkvargen skall tydligen inte göras mer, och blandade i några teskedar o'boypulver och sedan mjölk. Seriöst, fyfan! Den sura kvargsmaken var fortf kvar och behövde genast toppa med lite strösocker och fler skedar oboypulver tills shakern nådde en kaffebrun färg innan jag kunde dricka den.
Så, för de som varit med om samma situation, och verkligen inte Tål kvarg...har ni helt enkelt struntat i detta, köpt billigt vassle för att ta några ggr om dagen för att fylla proteinbehovet (behöver ca 180g/dag) eller har ni ngt tips som Verkligen reducerar denna kvarg-bismak till max?
Tips uppskattas!!! Vet att det finns 100 trådar etc men, några "recept" som verkligen funkar. Hur mkt funlight och ev. vatten behövs för ca 250g kvarg?
vänliga hälsningar
Läst flertalet trådar genom åren om fenomenet kvarg, proteinrikt etc.
Funlight skall vara bästa sättet att blanda ut detta med, eller?
Jag har ännu inte testat detta men tog i 1/3 av milbonas 0.5% kvarg, lättkvargen skall tydligen inte göras mer, och blandade i några teskedar o'boypulver och sedan mjölk. Seriöst, fyfan! Den sura kvargsmaken var fortf kvar och behövde genast toppa med lite strösocker och fler skedar oboypulver tills shakern nådde en kaffebrun färg innan jag kunde dricka den.
Så, för de som varit med om samma situation, och verkligen inte Tål kvarg...har ni helt enkelt struntat i detta, köpt billigt vassle för att ta några ggr om dagen för att fylla proteinbehovet (behöver ca 180g/dag) eller har ni ngt tips som Verkligen reducerar denna kvarg-bismak till max?
Tips uppskattas!!! Vet att det finns 100 trådar etc men, några "recept" som verkligen funkar. Hur mkt funlight och ev. vatten behövs för ca 250g kvarg?
vänliga hälsningar