Limbo
2012-12-02, 19:40
Hej
Nu är det såhär att 2 veckor av min ''deff period'' så ska jag praktisera i köket på en restaurang då jag går på kockskola. Det innebär till 100% att jag kommer att provsmaka på såser och dylikt. Min fråga är hur jag ska göra med mitt kaloriräknande? Har redan förberett ett kostschema, så ska jag bara skära ner på något i kostschemat de dagar jag har praktik eller hur tycker ni att jag ska jag göra? Kanske har någon annan här erfarenheter från samma sak eller rentutav jobbar fast på en restaurang året runt.
Tack på förhand
Nu är det såhär att 2 veckor av min ''deff period'' så ska jag praktisera i köket på en restaurang då jag går på kockskola. Det innebär till 100% att jag kommer att provsmaka på såser och dylikt. Min fråga är hur jag ska göra med mitt kaloriräknande? Har redan förberett ett kostschema, så ska jag bara skära ner på något i kostschemat de dagar jag har praktik eller hur tycker ni att jag ska jag göra? Kanske har någon annan här erfarenheter från samma sak eller rentutav jobbar fast på en restaurang året runt.
Tack på förhand