Visa fullständig version : Ser ni det?
Gelehjärtan (http://www.byggarebjorn.com/2012/08/finn-fem-fel.html)
hahavaffan
2012-08-04, 08:07
Bra reklam för din blogg.
Proteinet och att kcal/kj står i fel ordning. :)
Bra reklam för din blogg.
Kan inte ladda upp bilder direkt.
Proteinet och att kcal/kj står i fel ordning. :)
Proteinet såg jag, men inte kcal/kj :d vilken miss
Kan inte ladda upp bilder direkt.
Proteinet såg jag, men inte kcal/kj :d vilken miss
Lär dig länka, lär dig skiva en topic..
Proteinet såg jag, men inte kcal/kj :d vilken miss
Och så är såklart kolhydraterna fel. Förmodligen råkat byta plats på proteinet/kolhydraterna. :)
Och så är såklart kolhydraterna fel. Förmodligen råkat byta plats på proteinet/kolhydraterna. :)
Yess
Yess
Då har jag hittat tre fel. Kolhydraterna, proteinet och kalorierna. Vad är de två sista felen? :d
Då har jag hittat tre fel. Kolhydraterna, proteinet och kalorierna. Vad är de två sista felen? :d
Haha, men jag skrev finn fem fel som rubrik bara, läser du nedan så skrev jag
'' ...eller ett iallafall :) ''
Felet var ju att proteinet bytt plats med kolisarna ;)
https://lh5.googleusercontent.com/-LDOv_7gt75Q/UBzIkzypYPI/AAAAAAAABJo/1eWe4WBaadY/s640/blogger-image--1200771709.jpg
Spartansk
2012-08-04, 09:04
Jag såg det, jag sket tegelstenar.
Jag såg det, jag sket tegelstenar.
https://i.chzbgr.com/completestore/12/8/4/ZSY3nn96pEm_sqbH1N8pVQ2.jpg
Andelen protein stämmer nog.
Gelatin utvinns ur kollagen vilket är ett protein. Kemiskt består gelatin av ca 90 % protein och ca 10 % vatten.
Kroppen kan dock inte ta upp proteinet i gelatin. Både Gelatin och kollagen har ett Biologiskt Värde på 0 och är därmed "värdelösa". De går inte dessutom inte att komplettera upp med annat protein.
Referens
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1266679/
http://sv.wikipedia.org/wiki/Biologiskt_v%C3%A4rde
Gelatin näringsvärde:
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=25&lang=sv
http://www7.slv.se/Naringssok/Naringsamnen.aspx?LivsmedelsId=1219
Sheogorath
2012-08-04, 10:19
Andelen protein stämmer nog.
Gelatin utvinns ur kollagen vilket är ett protein. Kemiskt består gelatin av ca 90 % protein och ca 10 % vatten.
Kroppen kan dock inte ta upp proteinet i gelatin. Både Gelatin och kollagen har ett Biologiskt Värde på 0 och är därmed "värdelösa". De går inte dessutom inte att komplettera upp med annat protein.
Referens
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1266679/
Nej.
Andelen protein stämmer nog.
Gelatin utvinns ur kollagen vilket är ett protein. Kemiskt består gelatin av ca 90 % protein och ca 10 % vatten.
Kroppen kan dock inte ta upp proteinet i gelatin. Både Gelatin och kollagen har ett Biologiskt Värde på 0 och är därmed "värdelösa". De går inte dessutom inte att komplettera upp med annat protein.
Referens
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1266679/
http://sv.wikipedia.org/wiki/Biologiskt_v%C3%A4rde
Gelatin näringsvärde:
http://www.fineli.fi/food.php?foodid=25&lang=sv
http://www7.slv.se/Naringssok/Naringsamnen.aspx?LivsmedelsId=1219
Om 56% av ingredienserna är fairtrade-godkänt socker så har vi minst 56g kolhydrat där. Lägg till glukossirap så har vi lite till.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.