nighter
2004-01-29, 20:55
Genom att ha läst massa artiklar på paulun och diverse forum som det här till exempel.
Har jag fått mer koll på hur kost träning fungerar, och genom helt annan kost hållning
har jag börjat lägga på mig muskel massa i snabbare takt en vad jag förut trode var möjligt. Känt mig mer laddad inför varje träningspass och verkligen kunnat köra tok hårt. Men nu hände nått som var verkligen väldigt obehagligt. Vi hade ett långt prov i skolan, ett som sträkte sig över flera timmar. Detta hindrade mig från att äta som jag skulle. Annars har jag ätit mat med lågt GI var tredje timme. Vad som hände var att mitt under provet började händerna skaka frenetiskt och började nästan svartna för ögonen.
Började till slut till och med blöda näsblod. Fick lämna in provet kunde inte fullfölja det.
Nu undrar jag därför är det här nått jag kanske borde kolla upp? eller är det nån annan som har uppleft nått liknande?. Kan tänka mig man kan få såna blodsocker fall om man ätit mat med högt Gi som sista mål att det sjunker tok snabbt. Det jag hade ätit sist vid 12 tiden var en portion med macaroner av märket donna primavera koktid på 10-12 minuter och en burk tonfisk, och de här svim attackerna inträffade runt 16:00. Heh verkligen obehagligt i alla fall. Så länge jag äter som jag ska så mår jag tok bra.
Har jag fått mer koll på hur kost träning fungerar, och genom helt annan kost hållning
har jag börjat lägga på mig muskel massa i snabbare takt en vad jag förut trode var möjligt. Känt mig mer laddad inför varje träningspass och verkligen kunnat köra tok hårt. Men nu hände nått som var verkligen väldigt obehagligt. Vi hade ett långt prov i skolan, ett som sträkte sig över flera timmar. Detta hindrade mig från att äta som jag skulle. Annars har jag ätit mat med lågt GI var tredje timme. Vad som hände var att mitt under provet började händerna skaka frenetiskt och började nästan svartna för ögonen.
Började till slut till och med blöda näsblod. Fick lämna in provet kunde inte fullfölja det.
Nu undrar jag därför är det här nått jag kanske borde kolla upp? eller är det nån annan som har uppleft nått liknande?. Kan tänka mig man kan få såna blodsocker fall om man ätit mat med högt Gi som sista mål att det sjunker tok snabbt. Det jag hade ätit sist vid 12 tiden var en portion med macaroner av märket donna primavera koktid på 10-12 minuter och en burk tonfisk, och de här svim attackerna inträffade runt 16:00. Heh verkligen obehagligt i alla fall. Så länge jag äter som jag ska så mår jag tok bra.