spunkan
2012-07-03, 00:02
Hej!
Har tänkt att investera i en burk proteinpulver! Tänkte i början bara använda det som en ingridiens när jag lagar "nyttiga proteinbakelser", då jag redan får tillräckligt med protein genom min mat.
Undrar om man ändå kan ta proteinpulver trots att man får tillräckligt i sin mat, ger det någon effekt eller ger det en bara en massa onödiga kcal?
Letar även efter ett pulver som innehåller stevia och är laktosfritt! Undrar även hur mycket kcal/100g samt hur mycket protein/100g det brukar vara, vill helst ha så lite kcal som möjligt(såklart). :smash:
Har funderat på produkten i länken: http://wellmeshop.se/proteinpulver-stevia-laktosfri/ Om nån har några erfarenheter utav produkten får den gärna lämna en kommentar! :)
Tack på förhand! :)
Har tänkt att investera i en burk proteinpulver! Tänkte i början bara använda det som en ingridiens när jag lagar "nyttiga proteinbakelser", då jag redan får tillräckligt med protein genom min mat.
Undrar om man ändå kan ta proteinpulver trots att man får tillräckligt i sin mat, ger det någon effekt eller ger det en bara en massa onödiga kcal?
Letar även efter ett pulver som innehåller stevia och är laktosfritt! Undrar även hur mycket kcal/100g samt hur mycket protein/100g det brukar vara, vill helst ha så lite kcal som möjligt(såklart). :smash:
Har funderat på produkten i länken: http://wellmeshop.se/proteinpulver-stevia-laktosfri/ Om nån har några erfarenheter utav produkten får den gärna lämna en kommentar! :)
Tack på förhand! :)