Björn S
2004-01-05, 21:42
Godagens,
Har gått och ruvat på ett par tankar sedan jag började och fick just tummen ur att kläcka fram dem.
1. Vad händer med blodsockert när man äter 100g snabba kolhydrater (~125gi) och 100g långsamma (~60gi)?
Hamnar blodsockert i mitten eller stiger det och stannar där länge? eller blir det en stor kurva?
2. Hur mycket "näring"(?) behövs det för att rubba blodsockert? Räcker det med ett russin för att höja blodsockert som f*n eller måste man ha en viss mängd? (såfall borde det ju vara väldigt ofarligt att käka 10g godis lite då å då under deffen)?
3. Vad heter det? En rak sväng eller ett rak sväng? ;) ;) ;):hbang: :smokin:
Okej, Det var allt jag kunde komma på nu, har nog ett par kluriga frågor till, men är lite trött nu tror jag
Peace Out!
Har gått och ruvat på ett par tankar sedan jag började och fick just tummen ur att kläcka fram dem.
1. Vad händer med blodsockert när man äter 100g snabba kolhydrater (~125gi) och 100g långsamma (~60gi)?
Hamnar blodsockert i mitten eller stiger det och stannar där länge? eller blir det en stor kurva?
2. Hur mycket "näring"(?) behövs det för att rubba blodsockert? Räcker det med ett russin för att höja blodsockert som f*n eller måste man ha en viss mängd? (såfall borde det ju vara väldigt ofarligt att käka 10g godis lite då å då under deffen)?
3. Vad heter det? En rak sväng eller ett rak sväng? ;) ;) ;):hbang: :smokin:
Okej, Det var allt jag kunde komma på nu, har nog ett par kluriga frågor till, men är lite trött nu tror jag
Peace Out!