Visa fullständig version : Fluff på soja
Nu när jag är inne på sista dagen innan semestern så funderar jag på vad jag ska jag leka lite i köket med i helgen, egentorkad frukt, tofuomelett mm. Men framförallt är jag sugen på fluff. Någon som testat att göra det på sojaprotein? Jag sökte men hittade bara att folk använt sojamjölk, men inte protein.
Erfarenheter? Tips?
machine gun
2011-07-31, 10:18
Nu när jag är inne på sista dagen innan semestern så funderar jag på vad jag ska jag leka lite i köket med i helgen, egentorkad frukt, tofuomelett mm. Men framförallt är jag sugen på fluff. Någon som testat att göra det på sojaprotein? Jag sökte men hittade bara att folk använt sojamjölk, men inte protein.
Erfarenheter? Tips?
Det borde ju rent teoretiskt kunna funka. Allt protein har skumbildande egenskaper som jag har förstått det. Prova!
alexelias
2011-07-31, 18:13
Hur är fluff på sojamjölk i jämförelse mot vanlig? :)
machine gun
2011-07-31, 20:27
Hur är fluff på sojamjölk i jämförelse mot vanlig? :)
Ingen direkt skillnad, proteinpulvret och bären tar över smaken helt och fluffegenskaperna är ungefär desamma.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.