Imagine
2011-03-21, 08:53
Jo det är så att jag letar efter lite såser utan fett, så inget av den goda grädden :( Eller finns det någon typ av grädde eller liknande med otroligt låg fetthalt som passar utmärkt till såser? Har tänkt på kvarg men det äter jag redan så mycket utav så känner inte för att ha det i maten också.
Har under en lång tid ätit BBQ sås, sweet chili sås, ett rått ägg eller ketchup till det mesta och till kyckling har jag haft samma tråkiga marinader. Men är så otroligt trött på detta så behöver nya smakupplevelser!
Därför frågar jag er om tips på såser eller marinader. Spelar ingen roll ifall dom finns färdiga i butiken eller ifall jag ska göra dom själv. Och hur ska man smaksätta kycklingen när man gör den i ugnen?
Tack :)
Har under en lång tid ätit BBQ sås, sweet chili sås, ett rått ägg eller ketchup till det mesta och till kyckling har jag haft samma tråkiga marinader. Men är så otroligt trött på detta så behöver nya smakupplevelser!
Därför frågar jag er om tips på såser eller marinader. Spelar ingen roll ifall dom finns färdiga i butiken eller ifall jag ska göra dom själv. Och hur ska man smaksätta kycklingen när man gör den i ugnen?
Tack :)