handdator

Visa fullständig version : Hållbarhet/förvaring av hemlagat bröd?


cakehole
2011-03-12, 14:35
Hur bör jag förvara mitt hemlagade bröd? Det kommer att innehålla: färsk frukt, torkad frukt, kesella och smör.

Klarar sig brödet 4-5 dagar i rumstemperatur? Ska man förvara det i kylen? Eller ska man lägga det i frysen, och ta fram en påse varje kväll som får tina.

Pepz
2011-03-12, 14:40
frysen är godast imho

cakehole
2011-03-12, 14:53
frysen är godast imho

Jo. Det blir väl att köra på det. Smidigt att baka bröd för ett par veckor eller så, och bara slänga fram en påse varje kväll.

kettlebellGuden
2011-03-12, 14:56
Låter som gott bröd. Skiva / dela i lagom bitar. Frys in.

z_bumbi
2011-03-12, 14:58
För 4-5 dagar så är en sval förvaring fullt tillräckligt t ex i ett svalt skafferi.

I övrigt är det frysen som gäller.