Logga in

Visa fullständig version : Oopsie-muffins?


childman
2011-03-08, 21:05
Tror ni man skulle kunna göra en variant av muffins med en variant av Oopsies receptet? Tips?

Och hur många grader pallar Whey-100 med i ugnen?

Gurkyngel
2011-03-08, 22:54
Tror ni man skulle kunna göra en variant av muffins med en variant av Oopsies receptet? Tips?

Och hur många grader pallar Whey-100 med i ugnen?

Häll smeten i muffinsformar och grädda. Går skitbra!
Gjorde det en gång, kryddade med lite kardemumma så att det smakade som bullar.

Nils.R
2011-03-09, 10:07
Annars är äggmuffins väldigt gott om du vill ha proteinrika matiga muffins, ska se om jag kan hitta receptet jag brukade använda...


Edit: kan inte hitta receptet jag brukade använda men det var nåt liknande detta: http://www.lchf-recept.se/lchf-bacon-och-aggmuffins/

JimmyFlessa
2011-03-09, 15:40
Häll smeten i muffinsformar och grädda. Går skitbra!
Gjorde det en gång, kryddade med lite kardemumma så att det smakade som bullar.

Sjunker inte oopsiemuffinsarna ihop om du bara anveänder dig utav ett traditionellt "oopsierecept" så att säga?

Gurkyngel
2011-03-09, 20:05
Sjunker inte oopsiemuffinsarna ihop om du bara anveänder dig utav ett traditionellt "oopsierecept" så att säga?

Dom blir ju inte fluffiga och luftiga som riktiga muffins. Helt enkelt vanlig oopsiekonsistens men ändock gott

StarkaUlf
2011-03-09, 22:48
tror ni det går att byta ut philadelphia osten mot typ kvarg eller kesella? :)
måste ju vara sjukt goda bröd med lite soltorkade tomater+skinka/bacon i :)

Är detta grundreceptet förresten?;

3 ägg
100 gram philadelphiaost
Lite salt.
Ev. lite bakpulver.

childman
2011-03-09, 22:50
tror ni det går att byta ut philadelphia osten mot typ kvarg eller kesella? :)
måste ju vara sjukt goda bröd med lite soltorkade tomater+skinka/bacon i :)

Är detta grundreceptet förresten?;

3 ägg
100 gram philadelphiaost
Lite salt.
Ev. lite bakpulver.

Exakt. Kör på kvarg.

StarkaUlf
2011-03-10, 13:54
Exakt. Kör på kvarg.

Kanon, tack så mycket :)