Visa fullständig version : Matlagning med kesella
bardbard
2010-01-14, 20:14
Tänkte passa på att ställa en liten basic fråga. Är inte så duktig på det här med matlagning.
Brukar ju använda Lätt Creme Fraiche som sås till min kyckling..
Men går det lika bra att hälla i kesella i pannan? Och isåfall för/-nackdelar med det?
Kvarg skär sig lätt, speciellt vid lite högre värme. Rör i så fall i kvargen på slutet och servera fort. Jag tycker dock det funkar även om den skär sig, när man tänker på hur mycket protte man får i sig :D
Annars har man ju kesella i lussebullar. Så skit i såsen och gör massa lussebullar, för det är ju proteinet du är ute efter!:hbang:
Sen tycker jag att kvarg är lite för surt för matlagning på det sättet...
bardbard
2010-01-14, 20:21
Jag testade kvarg för ett par år sen men kunde inte få i mig något :P och smaklökarna byts ju ut var 5e år eller vad det nu är, så tänkte se om man gillade det nu.
Och som du säger det vattnas i munnen när man tänker på all protte som kommer in :P
Brukar hälla i creme fraichen typ dom sista 2-3 minuterna på kycklingen, antar det bara är att göra samma sak med kvarget då :)
Japp, prova det så får du se hur det blir. :) Men se till att inte koka kvargen!
Eddie Vedder
2010-01-14, 20:46
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=57828
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.