handdator

Visa fullständig version : Dippa i guacemolen?


Lallle
2009-04-07, 18:51
Är grymt sugen på att göra lite guacemole och dippa loss lite. Förslag på relativt nyttigt dipmaterial? (Säg inte gurka eller morot nu.)

Snorkelfarsan
2009-04-07, 19:37
blomkål, vitkål, paprika, broccoli. Typ de flesta rotfrukter och grönsaker, kanske även en del frukt? Du kan ju också t ex steka eller tillaga morötter lite i ugnen innan med kryddor och sen dippa. Det finns nog en del chips som inte har så dåliga fetter, dock är dom väl ganska energirika.

mooch
2009-04-07, 19:53
Knäckebröd. Eller salta pinnar.

thick
2009-04-07, 20:46
stekta kycklingfilestrimlor är en favorit. rätt ordentligt stekta gärna och (om man har råd inför sommaren) stekt i en ordentlig klick smör.

944RS
2009-04-08, 08:26
Ät det med en sked istället. Då får du det du vill ha och slipper "tråkiga" tillbehör...

mystic[-_-]
2009-04-08, 08:37
Kyckling!

Alone_in_the_dark
2009-04-08, 09:27
Brödpinnar (kommer inte ihåg vad dem heter:D) gärna med lite olivolja, havssalt, sen doppa dem i guacemolen

Cohen
2009-04-09, 19:14
Brödpinnar (kommer inte ihåg vad dem heter:D) gärna med lite olivolja, havssalt, sen doppa dem i guacemolen

Grissini heter de.

Fatcan
2009-04-09, 19:23
Skära vitt bröd i avlånga fyrkantiga bitar och sedan rosta så dom blir hårda kanske blir gott?